Sammen bygger vi en bærekraftig verden.

Bli leverandør på Mattorget!


Mattorget er en ny markedskanal hvor produsenter kan selge direkte til forbrukeren – uten mellomledd. Fordelen med direktehandel er at prisen til produsenten blir bedre og veien til markedet raskere og kortere. Produsenten får eierskap til kundedata - noe som er viktig for å lykkes i et fremtidig marked. Direktehandel gjør det enklere å gi bedre kundetilpassede produkter til en mer krevende kundemasse, i tillegg er det enklere å gi god kundeoppfølging.

Hva sier produsentene?
 • Guro
  Lillavendel
  Denne sommeren har vært et eventyr for oss på gården med kjempeomsetning på Mattorget og godt samarbeid hele tiden. Dere har fått varer i hele sesongen vår, og for meg som arbeider med å finne et levebrød innenfor gården, er dette viktig. Jeg setter veldig pris på å ha møtt akkurat dere.
 • Hans
  Den stolte pølsemaker
  Det er veldig stas for Den Stolte Pølsemaker å få være leverandør til Mattorget. Et konsept som det Mattorget er, som er en salgskanal for lokale småprodusenter, er gull verdt for en lokal produsent som oss.
 • Inger Marie,
  Skreppa
  Mattorget er eit fantastisk bra konsept. Rett frå produsenten og direkte te kunden. Det gjer til at produkta blir rimlegare for kunden, utan fordyrande mellomledd. På Mattorget fær du ein god handleopplevelse, med hyggeleg betjening, og fri parkering. Butikken har matvarur for heile familien.

Er Mattorget for deg?

Vår produksjon/våre produkter er godkjent av Mattilsynet