Personvernerklæring

1 PERSONOPPLYSNINGER


Når du handler på Mattorget.no ber vi deg oppgi informasjon om fullt navn, adresse, e-post og telefonnummer. Dette gjør vi for å kunne administrere ditt kundeforhold samt ha mulighet til å kontakte deg hvis det skulle være behov. Denne informasjonen vil bli oppbevart så lenge du har et aktivt kundeforhold hos oss. Vi er også pålagt å oppbevare enkelte kategorier av informasjon i forbindelse med regnskapsføring og avgiftshåndtering og disse opplysningene oppbevares i henhold til gjeldende regler om bokføring mv.

2 BETALING MED KORT


For at vår leverandør av betalingstjenester skal kunne gjennomføre betaling av varene dine på Mattorget.no vil du bli bedt om å oppgi kredittkortopplysninger. Denne informasjonen oppbevares utelukkende hos vår betalingsleverandør, og er underlagt denne leverandørens retningslinjer for personvern.


Vi oppbevarer betalingsopplysninger (men ikke kredittkortnummer) kun i den utstrekning og så lenge det er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

3 INFORMASJONSKAPSLER (COOKIES)


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler (cookies). Informasjonskapsler er en tekststreng som blir lagret på din PC eller mobile enhet når du besøker Mattorget.no. Denne er nødvendig for at du skal kunne registrere deg og gjennomføre et kjøp. Dersom du ikke ønsker å tillate bruk av informasjonskapsler, kan du sørge for dette ved å endre innstillingene i nettleseren eller på enheten din. Det vil være mulig å se på produkter uten å bruke informasjonskapsler, men ikke å gjennomføre kjøp.


Vi lagrer en permanent informasjonskapsel som brukes for å gjenkjenne deg når du kommer tilbake. Denne slettes når du logger deg ut av kontoen din.


Vi samler også inn og oppbevarer loggdata om hvilke kategorier og produkter våre kunder klikker eller søker på, for å kunne lære hva våre kunder er opptatt av, samt forbedre produktutvalg og tilbud.


Tredjepartsleverandørene Google og Facebook bruker også informasjonskapsler og anonyme identifikatorer på Mattorget.no til å vise annonser basert på dine besøk på denne og andre nettsteder. Mattorget.no benytter seg av remarketing, målrettet markedsføring på demografi og lokasjon samt andre typer interessebasert markedsføring gjennom Facebook, Google AdWords og Google Analytics.


Dersom du ikke ønsker dette kan du i tilknytning til våre annonser på Facebook klikke, velge alternativet «Hvorfor ser jeg dette?» og «Skjul alt fra denne annonsøren». Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google ved å gå til Googles Annonseinnstillinger. Dersom du ikke ønsker å sende data til Google Analytics, kan du forhindre dette ved å følge denne linken: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout/

4 PERSONOPPLYSNINGER TIL TREDJEPART


Creeact AS selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart med mindre dette er nødvendig for å utføre bestemte tjenester for Creeact AS. I slike tilfeller inngås strenge avtaler for å ivareta informasjonssikkerheten. I tillegg vil Creeact AS alltid bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.


Personopplysninger og informasjon om bestillinger kan også bli utlevert til politi eller andre offentlige myndigheter hvis det er nødvendig for å overholde juridiske eller forskriftsmessige forpliktelser eller forespørsler.

5 KOMMUNIKASJON


Vi tilbyr alle våre kunder og brukere å motta e-post med forslag, tips og tilbud. Dette melder du deg enkelt på ved å krysse av for dette på registreringssiden. Du kan når som helst melde deg av (eller på igjen) ved å gå inn på din profil og endre innstillingene. Tidvis vil vi kommunisere om funksjonalitet, endringer eller nyheter i tjeneste og produkt eller annen informasjon som antas å være relevant for den enkelte bruker av vår tjeneste. Etter Markedsføringslovens §15, tredje ledd, regner vi en aktiv brukerkonto hos oss som samtykke til dette. Kommunikasjonen kan skje til oppgitt telefonnummere, e-postadresser, adresse eller som varsler gjennom app.


Å reservere seg mot alle typer henvendelser (annet enn den lovpålagte og nødvendige for å utføre tjenestene vi tilbyr) kan enkelt og gebyrfritt gjøres ved å ta kontakt med oss.

6 INNSYND


Du er når som helst velkommen til å ta kontakt med Mattorget.no for å få innsyn i hvilken informasjon som er lagret om deg, og du har rett til å be om at opplysningene om deg rettes eller slettes. Ta kontakt med post@mattorget.no for innsyn

7 ANDRE SPØRSMÅL


Mattorget.no ved daglig leder er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som beskrevet ovenfor. Skulle du ha ytterligere spørsmål til vår personvernpolicy hører vi gjerne fra deg. Send oss gjerne en e-post til post@mattorget.no.