Betesuppe med kokosmelk
En silkemyk og smakfull suppe der betene gir en naturlig sødme og en nydelig farge.
Ingredienser
• 400 g kokte beter, skrelt og i terninger
• 1 løk, finhakket
• 2 fedd hvitløk, finhakket
• 1 ss olivenolje
• 7 dl grønnsakskraft
• 2 dl kokosmelk
• Salt og pepper etter smak

🌱 CO2e per porsjon: ~0,5 kg [?]
Slik gjør du

1. Varm olivenolje i en kjele og fres løk og hvitløk til de er myke.

2. Tilsett beter og grønnsakskraft, og kok opp. La det småkoke i 10 minutter.

3. Kjør suppen glatt med en stavmikser, rør inn kokosmelken og smak til med salt og pepper.

Mattorget tipser

Server med en klatt rømme og ferskt brød.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.