Fylte agurkruller med kremost
Lekre agurkruller fylt med kremost og urter, perfekt som en forrett eller snacks. Friske og delikate.
Ingredienser
• 2 agurker, skåret i lange, tynne strimler med mandolin
• 100 g kremost
• 1 ss hakket gressløk
• 1 ss hakket dill
• Salt og pepper etter smak

🌱 CO2e per porsjon: ~0,4 kg [?]
Slik gjør du

1. Bland kremost, gressløk, dill, salt og pepper i en liten bolle.

2. Legg en liten mengde kremostblanding på hver agurkstrimmel.

3. Rull agurkstrimlene forsiktig sammen og fest med en tannpirker.

4. Server umiddelbart eller avkjøl i kjøleskapet.

Mattorget tipser

Tilsett røkt laks for en ekstra smakfull variant.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.