Rettferdig handel
Sesong
Oppskrifter
Om oss
Vanlige spørsmål
Potet- og spinatpannekaker
Myke potetpannekaker med spinat – perfekt som frokost, lunsj eller en lett middag.
Ingredienser (4 porsjoner)
• 500 g kokte poteter, most
• 100 g fersk spinat, hakket
• 2 egg
• 50 g hvetemel
• 1 ss olivenolje
• Salt og pepper etter smak
🌱 CO2e per porsjon: ~0,3 kg
[
?
]
Slik gjør du
1. Bland potetmos, spinat, egg, hvetemel, salt og pepper til en jevn røre.
2. Varm olivenolje i en stekepanne og stek små pannekaker på middels varme i 2–3 minutter på hver side.
3. Server varme med en frisk salat eller dip.
Mattorget tipser
Tilsett revet ost eller urter for ekstra smak.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.
Vis meg flere oppskrifter