Purreløksalat med sennepsvinaigrette
En frisk og krydret salat med purreløk og en smaksrik sennepsvinaigrette. Perfekt som tilbehør til grillmat.
Ingredienser
• 2 purreløk, skåret i tynne ringer
• 1 ss dijonsennep
• 1 ss sitronsaft
• 2 ss olivenolje
• 1 ts honning
• Salt og pepper etter smak

🌱 CO2e per porsjon: ~0,2 kg [?]
Slik gjør du

1. Skjær purreløken i tynne ringer og legg dem i en bolle. Andre fasonger fungerer jo selvfølgelig også!

2. Bland dijonsennep, sitronsaft, olivenolje, honning, salt og pepper til en vinaigrette.

3. Hell vinaigretten over purreløken og bland godt. Server umiddelbart.

Mattorget tipser

Tilsett med fordel ristede nøtter eller frø for ekstra crunch.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.