Rettferdig handel
Sesong
Oppskrifter
Om oss
Vanlige spørsmål
Rosenkål med honning og sennep
Ovnsbakte rosenkål med en søt og syrlig glasur av honning og sennep – perfekt som tilbehør til enhver rett.
Ingredienser
• 300 g rosenkål, delt i to
• 2 ss olivenolje
• 1 ss honning
• 1 ts dijonsennep
• Salt og pepper etter smak
🌱 CO2e per porsjon: ~0,3 kg
[
?
]
Slik gjør du
1. Forvarm ovnen til 200 grader.
2. Bland rosenkål med olivenolje, honning og sennep i en bolle.
3. Fordel på et bakepapirkledd stekebrett og stek i ovnen i 20-25 minutter, til rosenkålen er gyllen.
Mattorget tipser
Dryss over hakkede mandler eller parmesan for ekstra smak.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.
Vis meg flere oppskrifter