Stekt hodekål med soyasaus
En enkel og smakfull rett der hodekål stekes og får en deilig karamellisert smak med et hint av soyasaus.
Ingredienser
• 600 g hodekål, strimlet
• 2 ss olje
• 2 ss soyasaus
• 1 ss honning
• 1 fedd hvitløk, finhakket
• Sesamfrø til servering

🌱 CO2e per porsjon: ~0,3 kg [?]
Slik gjør du

1. Varm oljen i en stor panne og stek hodekålen til den begynner å bli gyllen og myk.

2. Tilsett hvitløk, soyasaus og honning, og stek videre i 2–3 minutter til smaken setter seg.

3. Server med et dryss sesamfrø på toppen.

Mattorget tipser

Server som tilbehør til ris eller nudler, eller som en enkel siderett.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.