VILLA SEAFOOD
Villa Seafood ble stiftet i 2005, og er i dag et frittstående salgsselskap med hovedkontor i Ålesund. Villa Seafood AS har ni ansatte og flere av de ansatte er også medeiere i selskapet. Våre produkter blir i stor grad solgt til det internasjonale markedet og vi er veldig stolte over å få levere produkter av høy kvalitet til nesten hele verden. Råstoffet vi bruker i produksjonene kommer fra Wilsgård Fiskeoppdrett, men også fra andre oppdrettere langs vår langstrakte kyst. Da det er ekstra kjekt å kunne tilby våre produkter også her i Norge.
Miljøvennlige løsninger
Villa, bygget i 2016 Norges første fryser på landanlegg med Co2 teknologi. Anlegget er utstyrt med et Superfreeze system som muliggjør innfrysning ved temperaturer ned mot -50 grader celsius og samtidig tar vare på all energien denne kuldeproduksjonen medfører. På denne måte får Arctic Filet en enestående kvalitet på produktene og samtidig frigjort store mengder energi.
Først i verden
Villa Seafood er og har alltid vært opptatt av bærekraft. Frem til 2013 var vi en del av Villa Organic, som var oppdretter av både konvensjonell og økologisk laks. Da Villa Organic i 2013 ble sertifisert for oppdrett av ASC, var de de første av sitt slag i verden.
Kontakt
+47 701 78 170

Postvegen 13
6018 Ålesund