Rettferdig handel
Sesong
Oppskrifter
Om oss
Vanlige spørsmål
Cæsardressing
En klassisk og kremet cæsardressing som løfter enhver salat. Perfekt for Cæsarsalat eller som en dip.
Ingredienser
• 1 eggeplomme
• 1 ts dijonsennep
• 1 ts Worcestershiresaus
• 1 fedd hvitløk, finhakket
• 1 ss sitronsaft
• 3 ss olivenolje
• 2 ss revet parmesan
• Salt og pepper etter smak
🌱 CO2e per porsjon: ~0,4 kg
[
?
]
Slik gjør du
1. Pisk sammen eggeplomme, dijonsennep, Worcestershiresaus, hvitløk og sitronsaft i en bolle.
2. Tilsett olivenoljen gradvis i en tynn stråle mens du pisker kontinuerlig til dressingen tykner.
3. Rør inn parmesan og smak til med salt og pepper.
Mattorget tipser
Hvis du ønsker en lettere variant, kan du bruke yoghurt naturell i stedet for eggeplomme.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.
Vis meg flere oppskrifter