Fiskeburgere med salat og grove burgerbrød
Gjør hverdagen spennende med smakfulle fiskeburgere! Et sunnere alternativ som er enkelt å lage og populært blant barn og voksne.
Ingredienser (4 porsjoner)
  • 600 g hvit fisk (sei eller hyse)
  • 1 løk, finhakket
  • 1 egg
  • 50 g brødsmuler
  • Salt og pepper etter smak
  • 4 grove burgerbrød
  • Salat og tomat til servering

🌱 CO2e per porsjon: ~0,6 kg [?]
Slik gjør du

1. Bland fiskefiletene, løk, egg og brødsmuler i en foodprocessor til en jevn masse.

2. Form blandingen til fire burgere og stek dem i en varm panne med litt olivenolje.

3. Varm burgerbrødene og fyll med fiskeburger, salat og tomat.

4. Server med en lett dressing eller yoghurtbasert saus, tomater og salat.

Mattorget tipser
Lag en ekstra stor porsjon fiskeburgere og frys ned. De kan raskt varmes opp til en kjapp lunsj eller middag. Bytt burgerbrød med fullkornslefser for et lettere alternativ.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.