Rettferdig handel
Sesong
Oppskrifter
Om oss
Vanlige spørsmål
Grønnkål- og ostefrittata
En enkel og mettende rett som er perfekt til frokost, lunsj eller middag.
Ingredienser (4 porsjoner)
• 200 g grønnkål, ribbet og hakket
• 6 egg
• 1 dl melk
• 50 g revet ost (cheddar eller parmesan)
• 1 ss olivenolje
• Salt og pepper etter smak
🌱 CO2e per porsjon: ~0,6 kg
[
?
]
Slik gjør du
1. Forvarm ovnen til 180 grader.
2. Varm olivenolje i en stekepanne og fres grønnkålen til den faller sammen.
3. Visp sammen egg, melk, ost, salt og pepper. Hell blandingen over grønnkålen i pannen.
4. Sett pannen i ovnen og stek i 15–20 minutter, til frittataen er fast og gyllen.
Mattorget tipser
Tilsett løk eller paprika for ekstra smak og tekstur.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.
Vis meg flere oppskrifter