To main content
Kålpanne med egg
En enkel og smakfull hverdagsrett der hodekål og egg kombineres til en mettende og sunn rett.
Ingredienser (4 personer)
• 500 g hodekål, strimlet
• 2 ss olje
• 4 egg
• 1 ts paprikapulver
• Salt og pepper etter smak
• Ferske urter til pynt

🌱 CO2e per porsjon: ~0,4 kg [?]
Slik gjør du

1. Varm oljen i en stor panne og stek hodekålen til den er gyllen og myk.

2. Lag fire små hull i kålen og knekk ett egg i hvert hull.

3. Krydre med paprikapulver, salt og pepper, og stek under lokk til eggene er ferdige.

4. Server med ferske urter på toppen.

Mattorget tipser

Server med brød eller som tilbehør til kjøtt.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.