Kyllingwok med grønnsaker og soyasaus
En rask og enkel hverdagsrett med sprø grønnsaker og saftig kylling, perfekt for hele familien.
Ingredienser (4 porsjoner)
• 400 g kyllingfilet, i strimler
• 2 gulrøtter, i strimler
• 1 rød paprika, i strimler
• 1 brokkoli, i små buketter
• 2 ss soyasaus
• 1 ts sesamolje
• 1 fedd hvitløk, finhakket
• 1 ss rapsolje til steking

🌱 CO2e per porsjon: ~1,3 kg [?]
Slik gjør du

1. Varm rapsolje i en stor wok eller stekepanne. Stek kyllingstrimlene til de er gyldne og gjennomstekte. Sett til side.

2. Tilsett hvitløk, gulrøtter, paprika og brokkoli i pannen, og wok i 5-7 minutter til grønnsakene er sprø-møre.

3. Tilsett kyllingen tilbake i pannen og hell over soyasaus og sesamolje. Bland godt og server umiddelbart.

Mattorget tipser
Server med ris eller nudler, eller bytt ut soyasaus med teriyakisaus for en annen smaksprofil.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.