Lun potetsalat med grønn asparges og sennepsdressing
En mettende og frisk salat med nykokte poteter, sprø asparges og syrlig sennepsdressing.
Ingredienser (4 porsjoner)
• 400 g nypoteter
• 300 g grønn asparges
• 2 vårløk, i skiver
• 2 ss grov sennep
• 1 ss eplecidereddik
• 3 ss olivenolje
• Salt og pepper

🌱 CO2e per porsjon: ~0,6 kg [?]
Slik gjør du

1. Kok potetene møre og del i to.

2. Knekk og del asparges, og kok i lettsaltet vann i 2–3 min.

3. Bland sennep, eddik og olje.

4. Vend poteter, asparges og vårløk i dressingen. Smak til.

Mattorget tipser
  • Passer både varm og kald – super til grillmat!
  • Bruk norske nypoteter og kortreist asparges.
  • Velg sennep og olje i glass eller refill for mindre avfall.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.