Rettferdig handel
Sesong
Oppskrifter
Om oss
Vanlige spørsmål
Ovnsbakt laks med pepperrotkrem
Saftig ovnsbakt laks toppet med en kremet og krydret pepperrotkrem.
Ingredienser (4 porsjoner)
• 4 laksefileter
• 1 dl crème fraîche
• 1 ss revet pepperrot
• 1 ts sitronsaft
• Salt og pepper etter smak
🌱 CO2e per porsjon: ~0.6 kg
[
?
]
Slik gjør du
1. Forvarm ovnen til 200 °C.
2. Legg laksefiletene i en ildfast form og krydre med salt og pepper.
3. Bland crème fraîche, pepperrot og sitronsaft, og fordel over fisken.
4. Stek i ovnen i 15–20 minutter til laksen er gjennomstekt.
Mattorget tipser
Server med dampede grønnsaker og kokte poteter.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.
Vis meg flere oppskrifter