Rettferdig handel
Sesong
Oppskrifter
Om oss
Vanlige spørsmål
Pepperrot-dipp
En frisk og krydret dipp med pepperrot, perfekt til grønnsaksstaver, chips eller som tilbehør til fisk.
Ingredienser (4 porsjoner)
• 2 dl rømme eller crème fraîche
• 1 ss revet pepperrot
• 1 ts sitronsaft
• Salt og pepper etter smak
🌱 CO2e per porsjon: ~0,15 kg
[
?
]
Slik gjør du
1. Bland rømme, pepperrot og sitronsaft i en bolle.
2. Smak til med salt og pepper.
3. Sett i kjøleskapet i 30 minutter før servering for å la smakene sette seg.
Mattorget tipser
Tilsett litt hakket vårløk eller persille for ekstra smak.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.
Vis meg flere oppskrifter