Ravioli med ricotta og spinat
En klassisk og smakfull rett med fylte ravioli, toppet med brunet smør og frisk salvie. En perfekt balanse av kremet og aromatisk!
Ingredienser (4 porsjoner)
• 400 g fersk ravioli (f.eks. med ricotta og spinat)
• 50 g smør
• 10 blader fersk salvie
• 1 dl revet parmesan
• Salt og pepper etter smak

🌱 CO2e per porsjon: ~1,0 kg [?]
Slik gjør du

1. Kok raviolien etter anvisning på pakken. Sil av vannet og sett til side.

2. Smelt smøret i en panne på middels varme. Tilsett salvieblader og la det brunes lett i smøret.

3. Bland raviolien med det brunede smøret og salvien i pannen.

4. Topp med parmesan før servering.

Mattorget tipser
  • Tilsett ristede pinjekjerner for ekstra crunch.
  • Bruk plantebasert ricotta for å redusere CO2e med ~20–30%.
• Velg ravioli laget med lokale ingredienser eller lag din egen.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.