Rettferdig handel
Sesong
Oppskrifter
Om oss
Vanlige spørsmål
Røstipoteter med persillerot
En sprø og smakfull vri på klassiske røstipoteter med persillerot.
Ingredienser (4 porsjoner)
300 g persillerot, revet
300 g poteter, revet
1 egg
2 ss hvetemel
Salt og pepper etter smak
Smør til steking
🌱 CO2e per porsjon: ~0,35 kg
[
?
]
Slik gjør du
1. Bland revet persillerot og poteter i en bolle, og press ut overflødig væske.
2. Rør inn egg, mel, salt og pepper.
3. Form små kaker og stek i smør på middels varme til gylne og sprø på begge sider.
Mattorget tipser
Server med en klatt crème fraîche og friske urter.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.
Vis meg flere oppskrifter