Yoghurt med bringebær og granola
En frisk og mettende frokost eller mellommåltid med søte bringebær og sprø granola.
Ingredienser (4 porsjoner)
  • 400 g naturell gresk yoghurt
  • 200 g friske bringebær
  • 120 g granola
  • 2 ss honning
  • 1 ts vanilje (valgfritt)
  • Mynteblader til pynt

🌱 CO2e per porsjon: ~0,4 kg [?]
Slik gjør du

1. Bland yoghurt med honning og vanilje i en bolle.

2. Fordel yoghurten i 4 glass eller skåler.

3. Topp med bringebær og granola.

4. Pynt med mynteblader og server umiddelbart.

Mattorget tipser
  • Bruk frosne bringebær hvis friske ikke er tilgjengelige - de tiner raskt.
  • Velg økologisk yoghurt og lokalproduserte bær i sesong.
  • Lag egen granola av havregryn, nøtter og honning.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.