Rettferdig handel
Sesong
Oppskrifter
Om oss
Vanlige spørsmål
Yoghurt med bringebær og granola
En frisk og mettende frokost eller mellommåltid med søte bringebær og sprø granola.
Ingredienser (4 porsjoner)
400 g naturell gresk yoghurt
200 g friske bringebær
120 g granola
2 ss honning
1 ts vanilje (valgfritt)
Mynteblader til pynt
🌱 CO2e per porsjon: ~0,4 kg
[
?
]
Slik gjør du
1. Bland yoghurt med honning og vanilje i en bolle.
2. Fordel yoghurten i 4 glass eller skåler.
3. Topp med bringebær og granola.
4. Pynt med mynteblader og server umiddelbart.
Mattorget tipser
Bruk frosne bringebær hvis friske ikke er tilgjengelige - de tiner raskt.
Velg økologisk yoghurt og lokalproduserte bær i sesong.
Lag egen granola av havregryn, nøtter og honning.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.
Vis meg flere oppskrifter