Cæsarsalat med hjemmelaget dressing
En klassisk cæsarsalat med saftig kylling, sprø krutonger og en kremet dressing. En sikker vinner!
Ingredienser (4 porsjoner)
• 400 g kyllingfilet, stekt og skåret i skiver
• 200 g romanosalat
• 50 g parmesan, revet
• 100 g krutonger
• 1 dl cæsardressing (hjemmelaget eller kjøpt)

🌱 CO2e per porsjon: ~1,5 kg [?]
Slik gjør du

1. Skyll og tørk romanosalaten og legg den i en stor bolle.

2. Topp med kylling, parmesan og krutonger.

3. Drypp over cæsardressing og bland forsiktig før servering.

Mattorget tipser
Lag dine egne krutonger ved å steke brødterninger i olivenolje og hvitløk. Bytt kylling med tofu for en vegetarisk variant.
Flere oppskrifter?
Mattorget og produsentene har flere oppskrifter å dele med seg av. La deg inspirere av hva landets produsenter har å by på.