Blåbær

Blåbær er en allsidig og næringsrik ingrediens som kan brukes i både søte og salte retter. De er perfekte i smoothies, desserter, syltetøy og muffins, eller som topping på frokostblandinger og yoghurt. Blåbær kan også tilsettes i salater for en søt og frisk kontrast, eller brukes som garnityr til kjøtt- og fiskeretter for å tilføre en subtil syrlighet.

Friske blåbær bør oppbevares i kjøleskapet, helst i en lufttett beholder eller originalemballasjen. Sørg for at de er tørre, og bruk dem innen 5–7 dager for optimal smak og tekstur. For lengre oppbevaring kan blåbær fryses; skyll dem først, tørk dem godt, og legg dem på et bakepapir i fryseren før de overføres til en frysepose. Dette gjør dem perfekte til baking og smoothies året rundt.

OPPSKRIFTER DER INGREDIENSEN ER HELT
En klassisk og varmende suppe med gul løk som hovedingrediens. Perfekt som en koselig middag eller forrett.

Til oppskrift
En søt og krydret chutney med gul løk som passer perfekt som tilbehør til ost, kjøttretter eller på sandwich.
Til oppskrift
En enkel og smakfull rett hvor gul løk grilles til den blir søt og karamellisert, toppet med aromatiske urter.
Til oppskrift
Sprø og smakfulle fritters med gul løk, perfekte som snacks, forrett eller tilbehør til salater.
Til oppskrift